Inter Dakgroep onderhoud en beheer header
Onderhoud en beheer

Voor een goed eindproduct is de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden zeker zo belangrijk als die van de producten. Dit is al jaren een belangrijke stelregel bij Inter Dakgroep. Omdat die kennis in dit tijdperk van snelle opeenvolgende veranderingen moet worden bijgehouden, ondergaan alle werknemers van Inter Dakgroep regelmatig een bijscholing. Voortdurende beproeving en verbetering van de verwerkingsmethodieken completeren dit in het streven naar optimale efficiency. De technisch commercieel adviseur zal ook tijdens de uitvoering het werk begeleiden en zal, indien nodig u in kennis stellen van eventuele wijzigingen.

U, als opdrachtgever, heeft maar met één persoon contact die vanaf offerte tot oplevering het aanspreekpunt is. Nadat een werk is opgeleverd breekt de volgende fase aan uit het dienstenpakket van Intercoating: de nazorg. Een dak renoveren en er nooit meer naar om kijken, is als het kopen van een nieuwe auto en die daarna nooit meer voor een onderhoudsbeurt naar de garage brengen. Om die “onderhoudsbeurten” voor uw dak op tijd te laten verrichten en van een regelmatige controle verzekerd te zijn, heeft Intercoating voor ieder, door haar afgewerkt project, de mogelijkheid een “onderhoudsabonnement” af te sluiten. Tenminste éénmaal per jaar wordt uw gehele dak gecontroleerd en waar nodig is, wordt actie ondernomen. In het bijzonder wordt bijvoorbeeld gelet op hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren, detailleringen etc. Vervolgens mag in de nazorg ook een goed georganiseerd serviceapparaat niet ontbreken.

Service telt bij ons 24 uur per dag en zeven dagen per week. Deze service bieden wij u in heel Nederland. Vanuit onze vestigingen zijn we logistiek in staat om overal directe oplossingen te bieden bij onverwachte situaties.

Na het lezen van het voorgaande zal het u niet verbazen dat Inter Dakgroep zich mag verheugen in een ruime belangstelling voor haar producten en diensten. Een uitgebreide referentielijst bevestigt dit en is op aanvraag verkrijgbaar.

Dat de, op deze lijst, voorkomende bedrijven variëren van kleine ondernemingen tot multinationals geeft al aan dat Inter Dakgroep zich sterk heeft gemaakt in het leveren van “maatwerk in dakrenovatie”. Niet voor niets wordt dan ook de titel “Dakrenovatiespecialist” in alle toonaarden in praktijk gebracht.

Vul onze Checklist Dak kwaliteit in en ontvang een vrijblijvende offerte voor het toekomstbestendig maken van uw dak.

Neem contact op met onze dakspecialisten

Nederland

NL: +31 183 62 10 00
→ mail@interdakgroep.nl

België

BE: +32 3 808 62 28
→ mail@interdakgroep.be

Dakbedekking Noord B.V.

NL: +31 599 41 30 19

→ Maak een afspraak
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen