Interdak Groep Dak 7
Dakbedek­kingen B.V.

Nadat een werk is opgeleverd breekt de volgende fase aan uit het dienstenpakket van Intercoating: de nazorg uitgevoerd door Inter Dakbedekkingen BV die gespecialiseerd is het onderhoud en beheer van bitumineuze en kunststof daken.

Een dak renoveren en er nooit meer naar om kijken, is als het kopen van een nieuwe auto en die daarna nooit meer voor een onderhoudsbeurt naar de garage brengen.

Om die “onderhoudsbeurten” voor uw dak op tijd te laten verrichten en van een regelmatige controle verzekerd te zijn, heeft Intercoating voor ieder, door haar afgewerkt project, de mogelijkheid een “onderhoudsabonnement” af te sluiten. Tenminste éénmaal per jaar wordt uw gehele dak gecontroleerd en waar nodig is, wordt actie ondernomen. In het bijzonder wordt bijvoorbeeld gelet op hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren, detailleringen etc. Vervolgens mag in de nazorg ook een goed georganiseerd serviceapparaat niet ontbreken.

Service telt bij ons 24 uur per dag en zeven dagen per week. Deze service bieden wij u in heel Nederland en België. Vanuit onze vestigingen zijn we logistiek in staat om overal directe oplossingen te bieden bij onverwachte situaties

Inter Dakgroep onderhoud en beheer header

Dakbedekking

Het renoveren van bitumineuze en kunststof daken is onze specialisatie en dat doen wij al 35 jaar in heel Nederland.

Lichtstraten

Interlight® lichtstraten van polycarbonaat kunststof bieden grote voordelen in vergelijking met de traditionele materialen.

Dakveiligheid

Een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen die voldoen aan alle wettelijke voorschriften (NEN 795).

Neem contact op met onze dakspecialisten

Nederland

NL: +31 183 62 10 00
→ mail@interdakgroep.nl

België

BE: +32 3 808 62 28
→ mail@interdakgroep.be

Dakbedekking Noord B.V.

NL: +31 599 41 30 19

→ Maak een afspraak
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen