Interdak Groep Dak 5
Dakgroep B.V.

Minder energie verbruiken in uw bedrijf begint bij een goede isolatie. Warmte gaat verloren via de vloer, de muren en het dak als deze niet goed geïsoleerd zijn. Terwijl muren of vloeren van een bestaande woning extra isoleren niet simpel is, is uw dak isoleren meestal wel een haalbaar project. Als u weet dat een slecht geïsoleerd dak verantwoordelijk is voor een kwart van het warmteverlies in het bedrijf, dan is het duidelijk dat uw dak isoleren de eerste stap is als u uw bedrijf energiezuiniger wilt maken.

De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een werkruimte en/of kantoor met een plat dak, dan is dakisolatie aan te bevelen. De besparing loopt dan al snel in de honderden euro’s per jaar. Het loont dus de moeite te (laten) onderzoeken of dakisolatie op uw bedrijf kan worden toegepast en zo ja, in welke vorm en met welke materialen.

Voor de isolatie van een dak kunt u kiezen uit een groot aantal materialen. De isolatiewaarde (de zogenaamde R-waarde) hangt af van de dikte en het soort isolatiemateriaal. De keuze voor het juiste isolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van de materialen waaruit het dak is opgebouwd en welke eisen hieraan gesteld worden.

Ook voor uw investering in dakisolatie geldt een terugverdientijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. Voor het aanbrengen van een aanvullende isolatie en de eventuele subsidie kunt u informeren bij uw energieleverancier. Ook kunt u bij de belastingdienst informatie aanvragen over de regeling Energie-investeringsaftrek.

Inter Dakgroep onderhoud en beheer header

Dakbedekking

Het renoveren van bitumineuze en kunststof daken is onze specialisatie en dat doen wij al 35 jaar in heel Nederland.

Lichtstraten

Interlight® lichtstraten van polycarbonaat kunststof bieden grote voordelen in vergelijking met de traditionele materialen.

Dakveiligheid

Een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen die voldoen aan alle wettelijke voorschriften (NEN 795).

Neem contact op met onze dakspecialisten

Nederland

NL: +31 183 62 10 00
→ mail@interdakgroep.nl

België

BE: +32 3 808 62 28
→ mail@interdakgroep.be

Dakbedekking Noord B.V.

NL: +31 599 41 30 19

→ Maak een afspraak
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen