Inter Dakgroep Werkwijze header
Kunst­stoffen B.V.

Eén van de belangrijkste pijlers waarop de reputatie van Inter Kunststoffen rust zijn de zelfopgelegde , uiterst strenge kwaliteitseisen ISO 9001, BRL 4702, brandveilige detailleringen NEN 6050, VCA**.


Het bouwbesluit vereist dat dakbedekkingssystemen vliegvuur bestendig zijn volgens NEN 6063. Met de toepassing van dakbedekkingssystemen die gecertificeerd zijn met een KOMO-kwaliteitsverklaring bent u verzekerd dat uw project aan de normen voldoet. 

PVC en TPO kunststof dakbanen zijn geschikt voor vrijwel alle typen dakbedekkingsconstructies: mechanisch bevestigd, volledig gekleefd, losliggend geballast, omgekeerd dak systeem. Welke installatiemethode u ook kiest, u bent verzekerd van een veilige verwerking. Het materiaal wordt namelijk aan elkaar gelast met hete lucht. De kunststof dakbedekking zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op de door ons toegepaste dakbedekkingssystemen is een 15-jarige garantie van toepassing in combinatie met een onderhoudsabonnement. 

Door een veelvoud van mogelijke problemen, oorzaken en oplossingen welke in dit vakgebied aan de orde zijn, is het van vitaal belang het project uitvoerig door een technisch commercieel adviseur aan een onderzoek te onderwerpen voordat kan worden overgegaan tot een dakrenovatie advies en offerte.


De offerte wordt aangevuld met een groot aantal overige gegevens zoals lichtstraten, noodoverlopen en veiligheidsvoorzieningen die voor een opdrachtgever in de beslissende fase van belang zijn.

Vanzelfsprekend wordt dit pakket “informatief maatwerk” volledig kosteloos en zonder enige verplichting verstrekt. De enige voorwaarden is dat de vermelde gegevens in de offerte niet door derden mogen worden gebruikt. Bij opdracht zal de commercieel technisch adviseur die de offerte heeft opgesteld van uitvoering tot oplevering het project begeleiden. U heeft dus één aanspreekpunt.

Inter Dakgroep onderhoud en beheer header

Dakbedekking

Het renoveren van bitumineuze en kunststof daken is onze specialisatie en dat doen wij al 35 jaar in heel Nederland.

Lichtstraten

Interlight® lichtstraten van polycarbonaat kunststof bieden grote voordelen in vergelijking met de traditionele materialen.

Dakveiligheid

Een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen die voldoen aan alle wettelijke voorschriften (NEN 795).

Neem contact op met onze dakspecialisten

Nederland

NL: +31 183 62 10 00
→ mail@interdakgroep.nl

België

BE: +32 3 808 62 28
→ mail@interdakgroep.be

Dakbedekking Noord B.V.

NL: +31 599 41 30 19

→ Maak een afspraak
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen