Nieuws

Nieuwsbrief januari
14 januari 2021

Inmiddels hebben we onze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar alweer verzonden! We geven je een inkijkje in ons werk. Wist je bijvoorbeeld dat wij kleurstof inzetten om lekkages te lokaliseren? Lees in onze nieuwsbrief hoe we dit doen.

Lees verder

Checklist Dak kwaliteit 
5 november 2020

Nu de herfst zijn intrede doet, is de kwaliteit van je dak van nog groter belang. Slijtage ligt in deze vochtige en gure periode op de loer! Droog blijven natuurlijk, maar wat denk je van een goede dakisolatie?

Lees verder

Kleurstof tegen lekkage
29 oktober 2020

Deze week vertelt Arno Dankers, één van onze Commercieel Technisch Adviseurs, over de kleurstoffen die wij gebruiken bij het lokaliseren van dak lekkages.  Vaak hebben onze klanten al van alles geprobeerd en zijn ze erg blij met onze oplossing! 

Lees verder

Lichtstraten: isolatie en geen lekkage
22 oktober 2020

Wij leveren lichtstraten van hoogwaardige kwaliteit. Lichtstraten zijn ideaal om daglicht binnen te laten onder een plat dak. Arno Dankers, één van onze Commercieel Technisch Adviseurs, vertelt meer over de mogelijkheden van isolatie en het tegengaan van lekkages.

Lees verder

Veilig het dak op 

15 oktober 2020

Wij hechten veel waarde aan veilig werken. Dat willen we natuurlijk ook aantonen! Daarom zijn we trots en blij dat onze dakdekkers Harrie, Leo en Mario het certificaat ‘Gezond en Veilig werken op het Dak’ weer hebben behaald!


Lees verder

Blog René van der Vliet

8 oktober 2020

René van der Vliet is één van onze commercieel technisch adviseurs. Hij werkt al sinds 1985 bij ons. In deze blog vertelt hij over zijn veelzijdige baan en hoe het hem bevalt bij Inter Dakgroep.


Lees verder

Sedumdak als succesverhaal
2 oktober 2020

Op het hoofdkantoor bij Van der Spek in Vianen ligt één van onze grootste succesverhalen. Arno Dankers, onze commercieel technisch adviseur, vertelt vol trots over de uitdagingen, de keuzes en de oplossingen die tot een opmerkelijk resultaat hebben geleid.

Lees verder

Duurzame dakoplossingen

17 september 2020

Dit keer vestigen we de aandacht op duurzame dakoplossingen. Voor verschillende constructies en situaties bieden wij mogelijkheden waarmee de duurzaamheid maximaal wordt nagestreefd. 

Lees verder

Investeren in duurzaamheid

10 september 2020

Zonnepanelen zijn al sinds 1883 een duurzame en voordelige variant voor mensen om elektriciteit op te wekken. Het gebruik van zonnepanelen past dan ook perfect in ons programma om steeds milieubewuster...

Lees verder

Nieuwsbrief september

03 september 2020

De afgelopen periode is er weer veel gebeurd. Het jaar is al driekwart voorbij en bij Inter Dakgroep blijven we onze services en producten ontwikkelen. Een aantal voorbeelden daarvan delen we graag met je in deze nieuwsbrief.

Lees verder

Zoveel kennis onder één dak
27 augustus 2020

Wij zijn voortdurend voor jou op zoek naar innovatieve technieken, nieuwe producten, en mogelijke toepassingen op daken. Daarbij richten wij ons vooral op dakbedekking, dakisolatie en lichtstraten. 

Lees verder

VCA-certificering verlengd
20 augustus 2020

Ons veertigjarig bestaan is een mooie gelegenheid om een geschiedenisles te organiseren! In deze blog lees je hoe het zover gekomen is met Inter Dakgroep


Lees verder

Toen & Nu
13 augustus 2020

Ons veertigjarig bestaan is een mooie gelegenheid om een geschiedenisles te organiseren! In deze blog lees je hoe het zover gekomen is met Inter Dakgroep


Lees verder

Brandveiligheid van zonnepanelen
6 augustus 2020

Bedrijven die streven naar zo energieneutraal mogelijk te werken, worden gehinderd door torenhoge verzekeringspremies of een geweigerde opstalverzekering, maar is dat wel nodig? Lees snel dit artikel!

Lees verder

Zonnepanelen op een reflecterend dak
30 juli 2020

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen in combinatie met je dak en de bedekking? Arno Dankers, onze commercieel technisch adviseur stipt een aantal cruciale punten aan in zijn blog...

Lees verder

Nieuw dak voor HVC
23 juli 2020

Peter van Dijk, Technisch Commercieel Adviseur bij Inter Dakgroep is verantwoordelijk voor ons project bij HVC, de afvalverwerker in Dordrecht. De dakbedekking van de Slibverbrandingsinstallatie (SVI) wordt...

Lees verder

Dekking in heel de Benelux
16 juli 2020

Wij denken dag en nacht aan daken! En daarom kunt u bij ons terecht voor allerlei vormen van dakbedekking, dakisolatie, onderhoud en veel meer innovatieve dakoplossingen.

Lees verder
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen