Checklist Dak kwaliteit

Met onze ‘Checklist Dak kwaliteit’, die je onderaan dit artikel kunt downloaden en invullen, zorg je ervoor dat jouw dak de komende jaren weer van topkwaliteit is!

 

Nu de herfst zijn intrede doet, is de kwaliteit van je dak van nog groter belang. Slijtage ligt in deze vochtige en gure periode op de loer! Droog blijven natuurlijk, maar wat denk je van een goede dakisolatie? Dertig procent van alle warmte in een huis gaat verloren via het dak: des te belangrijker serieuze aandacht aan dakisolatie te besteden!


Kwaliteit

Om het overzichtelijk én inzichtelijk voor je te maken, hebben wij een ‘Checklist Dak kwaliteit’ samengesteld. Met behulp van onze checklist weet je precies waar je dak aan moet voldoen, en welke reparaties er eventueel uitgevoerd moeten worden.

Op basis van de door jouw ingevulde checklist maken wij een offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo treed je niet alleen droog en goed geïsoleerd de koudste periode van dit jaar tegemoet, maar is de kwaliteit van je dak ook de komende jaren gegarandeerd van het hoogste niveau!

Download de checklist en stuur deze ingevuld naar mail@interdakgroep.nl, samen met eventuele foto's van de daksituatie.

Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen