Interdak Groep Dak 3
Even voorstellen: Daisy Huisman

Daisy Huisman versterkt sinds kort onze afdeling acquisitie. In haar blog vertelt zij over haar werk, haar opleiding, haar werkervaring en haar hobby’s!

“Het inwerken verliep best soepel: ik zit hier nu anderhalve week en inmiddels ben ik al zelfstandig aan het werk! Voor de afdeling acquisitie bel ik bedrijven met de vraag of zij behoefte hebben aan dakrenovatie of andere vormen van onderhoud aan hun dak: zogenaamde ‘koude acquisitie.”

Daisy vervolgt: “Ik werk met gerichte bellijsten, maar ga het gesprek aan met een open insteek. Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk afspraken voor renovatie of onderhoud maak. Het loopt best goed: ik heb al een offerte aanvraag lopen!”

Opleiding
“Ik heb een zorgopleiding afgerond. Voordat ik bij Inter Dakgroep kwam werken, heb ik als telefoniste en administratief medewerker gewerkt. Toch ben ik teruggegaan naar de zorg. Naast mijn werk ben ik een opleiding tot secretaresse gaan volgen: die ga ik aan het einde van dit jaar afronden. Het is een brede opleiding, waardoor ik goed ben voorbereid. Maar ondertussen kwam ik de vacature bij Inter Dakgroep tegen. De functie sprak me direct aan en ik ben blij dat ik hier aan de slag ben!”

Dames
“We werken op dit moment met vijf dames op de afdeling. Een aantal collega’s werkt thuis, maar wij zitten op gepaste afstand van elkaar. Drie andere dames doen hetzelfde werk als ik, en Heidi stuurt ons dagelijks de klantlijsten die we moeten bellen. Het is gezellig zo, met de dames onder elkaar!”

Trouwen
“Ik woon met mijn partner samen, in Vuren. Volgend jaar gaan we trouwen; eigenlijk was dat afgelopen jaar al de bedoeling, maar toen kwam corona… Daarom liggen mijn hobby’s ook op een laag pitje. Ik ben een echt familiemens, en ik vind het leuk om met vriendinnen uit eten te gaan, een terrasje te pakken of te shoppen…”

“Ik heb het prima naar mijn zin bij Inter Dakgroep: ik heb interessant werk en leuke collega’s!”

Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen