Investeren in duurzaamheid

Zonnepanelen zijn al sinds 1883 een duurzame en voordelige variant voor mensen om elektriciteit op te wekken. Het gebruik van zonnepanelen past dan ook perfect in ons programma om steeds milieubewuster te werk te gaan.

Zowel op onze vestigingen in Gorinchem als in Ter Apelkanaal hebben wij zonnepanelen op de daken geplaatst. Hierdoor dragen ook wij ons steentje bij aan het milieu: op jaarbasis besparen we hiermee 82.000 kWh! Voor de warmtevoorzieningen op deze locaties wordt gebruik gemaakt van duurzame Vaillant warmtepompen.

 

Elektrische auto’s zijn essentieel voor de samenleving om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Daarom hebben we in 2019 geïnvesteerd in twee Hyuandai Kona’s Electric en een Tesla model 3. Om het gebruik van deze elektrische bedrijfsauto’s te stimuleren, staan in Gorinchem op eigen terrein zowel oplaadpunten voor onze auto’s als voor die van onze klanten.

We doen samen ons best steeds milieubewuster te worden en bevelen ook aan om daarin te investeren. Je kan ook in kleine stapjes bijdragen aan het milieu. Zo hebben wij onze kantoren voorzien van Ledverlichting: een kleine investering, maar toch een duurzame oplossing.

"We doen samen ons best steeds milieubewuster te worden en bevelen ook aan om daarin te investeren. Je kan ook in kleine stapjes bijdragen aan het milieu. "