Zoveel kennis onder één dak

Wij zijn voortdurend voor jou op zoek naar innovatieve technieken, nieuwe producten, en mogelijke toepassingen op daken. Daarbij richten wij ons vooral op dakbedekking, dakisolatie en lichtstraten. Onze dienstverlening bestrijkt heel de Benelux!

Wij onderscheiden ons door onze kosteloze dakinspectie en onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We gebruiken uitsluitend gecertificeerde producten.

Wil jij je dak laten renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met veertig jaar ervaring in het renoveren van bitumineuze en kunststof daken, kunnen we deze dienst met recht onze specialiteit noemen. We verzorgen de complete renovatie en het onderhoud van je dak.

"Wij zijn voortdurend voor jou op zoek naar innovatieve technieken, nieuwe producten, en mogelijke toepassingen op daken."

Lichtstraten

Een lichtstraat op je dak brengt leven in je ruimte. Onze lichtstraten van polycarbonaat kunststof bieden grote voordelen in vergelijking met traditionele materialen.

Wij hebben dakveiligheid hoog in ons vaandel staan. Wat betreft het werken op hoogte maken wij gebruik van een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen. Deze voorzieningen voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Meer weten over wat wij doen? Neem een kijkje op onze dienstenpagina.