Inter Dakgroep Werkwijze header
Werkwijze

We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve technieken, naar nieuwe producten en steeds weer nieuwe mogelijkheden en toepassingen op daken.

Regelmatig worden we betrokken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten met complexe dakvraagstukken. We treden in deze gevallen op als dakaannemer. De relatie met onze klanten begint met een eerste kennismaking waarin wij in het kort onszelf en ons bedrijf presenteren. Aansluitend voeren wij een dakinspectie uit en een calculatie die vertaald wordt in een uitgebreide offerte, die gebaseerd is op de laatste stand der techniek.

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, zo zijn onze commercieel technisch adviseurs VCA leidinggevend en gedurende het hele project nauw betrokken bij de uitvoering. De dakdekkers zijn VCA en gediplomeerde dakdekkers. Bij complexe renovatie projecten wordt een V&G plan uitgevoerd.

Uitvoering

De uitvoering van renovatie en onderhoud van daken moet perfect zijn en zorgeloos verlopen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de complete renovatie van bitumineuze en kunststof daken en alle disciplines die daarbij horen. Voor de klant is er één aanspreekpunt. Door advies en overleg spelen we in op wensen en behoeften van opdrachtgevers.

Voor het professionele onderhoud en beheer van platte daken is er onze speciale serviceorganisatie: Inter dakbedekkingen. Daarnaast kunt u vertrouwen op Inter kunststoffen, specialist in Interlight lichtstraten en kunststof dakbedekking. Meerdere bedrijven onder één dak, met elk zijn eigen ervaring en expertise.

Milieu & Regelgeving

Milieu is een belangrijk thema bij Inter Dakgroep. Dit uit zich onder andere door milieugerichte activiteiten van de stichting Dak & Milieu. Diverse regelgevingen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaam bouwen en bouwstoffen hangen hier nauw mee samen.

Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie:
NEN 6050 (brandveilig detailleren)
Milieu 1
Milieu 2
Bouwbesluit

CE-Markering
ARBO

Nazorg en onderhoud

24/7 door heel Nederland
Een dak renoveren en er nooit meer naar om kijken, is als het kopen van een nieuwe auto en die daarna nooit meer voor een onderhoudsbeurt naar de garage brengen. Om die “onderhoudsbeurten” voor uw dak op tijd te laten verrichten en van een regelmatige controle verzekerd te zijn, heeft Inter Dakgroep voor ieder, door haar afgewerkt project, de mogelijkheid een “onderhoudsabonnement” af te sluiten. Tenminste éénmaal per jaar wordt bijvoorbeeld gelet op hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren, detailleringen etc. Vervolgens mag in de nazorg ook een goed georganiseerd serviceapparaat niet ontbreken.

Service telt bij ons 24 uur per dag en zeven dagen per week. Deze service bieden wij u in heel Nederland. Vanuit onze vestigingen zijn wij logistiek in staat om overal directe oplossingen te bieden bij onverwachte situaties.

Inter Dakgroep mag zich verheugen in een ruime belangstelling voor haar producten en diensten.
Een uitgebreide referentielijst bevestigt dit en is op aanvraag verkrijgbaar.

Onze opdrachtgevers variëren van kleine ondernemingen tot multinationals en dit geeft al aan dat Inter Dakgroep zich sterk heeft gemaakt in het leveren van “maatwerk in dakrenovatie”. Niet voor niets wordt dan ook de titel “Dakrenovatiespecialist” in alle toonaarden in praktijk gebracht.

Neem contact op met onze dakspecialisten

Nederland

NL: +31 183 62 10 00
→ mail@interdakgroep.nl

België

BE: +32 3 808 62 28
→ mail@interdakgroep.be

Dakbedekking Noord B.V.

NL: +31 599 41 30 19

→ Maak een afspraak
Inter Dakgroep Vestiging

Gorinchem

Marconiweg 5
4207 HH Gorinchem

Inter Dakgroep Vestiging

Ter Apelkanaal

Ambachtsweg 6c 
9563 TV Ter Apelkanaal

Inter Dakgroep Vestiging

Antwerpen

De Keyserlei 58-60 B 19
2018 Antwerpen